Velikonoční menu

19.-22.4.2019

POLÉVKY


  • Silný hovězí vývar se špenátovými noky
    35,-
  • Silný hovězí vývar s játrovými knedlíčky a vaječnými nudlemi
    35,-
  • Dršťková polévka
    38,-

HLAVNÍ JÍDLA


  • Hovězí svíčková na smetaně s naším houskovým knedlíkem , brusinkami a šlehačkou
    149,-
  • Jarní celé kuřátko s velikonoční nádivkou, petrželovými brambůrkami a máslem
    189,-
  • Jehněčí pečínka na česneku a čerstvém rozmarýnu s variací našich knedlíků a špenátem
    179,-
  • Kančí výpečky na černém pivu s chlupatými knedlíky a listovým špenátem
    169,-
  • Králičí stehno po Doudlebsku, náš bramborový knedlík a kedlubnové zelí
    169,-
  • Velikonoční plněná sekaná s vejcem, šťouchané brambory s jarní cibulkou
    129,-
  • Smažený vepřový řízek s naším bramborovým salátem
    139,-
  • TIP ŠÉFKUCHAŘE: Kuřecí prsíčko se šunkou a zapečenou velikonoční sýrovou pomlázkou, bramborové hranolky
    179,-

MOUČNÍKY


  • Medovník s kopečkem šlehačky
    42,-
  • Pražský čokoládový dort s kopečkem šlehačky
    49,-